Появи се първа информация за зверския удар на пътя София-Варна, в

...
Появи се първа информация за зверския удар на пътя София-Варна, в
Коментари Харесай

Неописуема трагедия: Семейство с две малки деца е загинало при мелето на пътя София-Варна

Появи се първа информация за зверския удар на пътя София-Варна, в сектора сред Омуртаг и с. Антоново. Информацията е публикувана от Министерство на вътрешните работи. 

Около 16.25 часа е получен сигнал за тежък пътен случай на пътя София-Варна, в сектора сред Омуртаг и с. Антоново. На място е открит преден конфликт сред два леки автомобила. Това оповестиха от пресцентъра на  Министерство на вътрешните работи .

``
реклама

По първични данни петима души са починали при тежкия случай. Движението в сектора краткотрайно е лимитирано. Обходният маршрут е през селата Антоново - Изворово - Камбурово, в двете посоки.

По информация на ОДМВР-Търговище сигнал за случая е получен в 15.58 ч. - за конфликт сред два леки автомобила, движещи се в противоположни направления по път I-4 (София-Варна) в община Омуртаг – наоколо до разклона за с. Камбурово.

По първични данни едната кола по неустановени към този момент аргументи е навлязла в лентата за насрещно придвижване и се е блъснала челно в правомерно движещ се в другата лента атомобил.

На място са екипи на Районно ръководство на МВР-Омуртаг, Районна работа " Пожарна сигурност и отбрана ба популацията " -Омуртаг и на " Спешна помощ ". Извършва се оглед на местопроизшествието.

Ужасяваща злополука с петима починали, сред които две дечица, е станала на основния път София – Варна, покрай разклона за омуртагското село Камбурово, написа Труд.

Сигналът за нещастието е подаден към 15,58 часа в неделя. „ Рено Каджар ”, пътуващо в посока София и с регистрация от столицата, ненадейно е навлязло в насрещната лента и е блъснало челно шуменски „ Ситроен ”.

Във втората кола са пътували мъж и жена, евентуално семейство, както и две деца.

Предполага се, че са родителите с дечицата си.

По първични данни момиченцето е 3-годишно, а баткото на 10 години.

Изяснява се самоличността на хората в колата, които не са имали никакъв късмет при ужасяващия удар.

Възможно е хората да не са от Шумен, а единствено регистрацията да е от там, само че всичко към момента е първоначалнни данни.

Загинал е и водачът на джипа, който бил очевидно над 60-годишна възраст.

Вероятно му е прилошало или е получил някакъв тежък неочакван здравословен проблем, поради който колата е нахлула внезапно в другото платно.

На злополуката е имало очевидци, които незабавно са алармирали незабавна помощ и полицията и са пробвали да оказват помощ, само че и към 18 часа телата на починалите към момента не са били извадена от помлените коли, споделиха шокирани от кошмара хора, присъстващи на мястото.

Движението в сектора е прекратено.

Създадена е краткотрайна организация на придвижването, като на пътуващите в посока София се предлага обходен маршрут през селата Камбурово и Изворово и надлежно в противоположен ред за тези в посока Варна. Движението се контролира от екипи на РУ-Омуртаг.

В момента се прави оглед на местопроизшествието. На място са екипи на полицията, пожарната, незабавна помощ.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР